in

3 idéer til at give facaden en ansigtsløftning og opnå et indbydende udtryk

Husets ydre er det første folk ser, når de ankommer til din bolig, og det er med til at løfte sløret for, hvad der venter indenfor. Har du tænkt over at friske din facade op for nyligt? Det er en god investering, hvis du ønsker at give besøgende et positivt førstehåndsindtryk af dit hjem. I denne guide får du inspiration til, hvordan du kan give dit hus en kærkommen ansigtsløftning for at opnå et velholdt og indbydende look.

Hold indkørslen flot med saltspreder i vintermånederne

Vi tænker rigtig meget på at holde vores hus og have flot og velplejet i sommermånederne, men det er som om, at vi lader facaden forfalde i vintermånederne. Har du brug for inspiration til, hvordan du kan holde din indkørsel flot i de kolde, mørke måneder? Her er et par tips:

  • Falder der sne, eller er det frostvejr, så er det en god idé at salte området. Der er intet værre end en glat indkørsel – især ikke hvis den er gemt væk af sne. Har du en stor grund, så kan du kigge på professionelle saltspredere. Læs mere om saltspreder, hvis det lyder som noget for dig. 

  • Pynt op med lamper og lyskæder for at skabe en hyggelig atmosfære – det får enhver gæst til at føle sig velkommen i de mørke måneder.
  • Fjern gamle potteplanter og krukker med visne blomster foran huset. Sæt i stedet pynt eller planter, som kan holde til kulden.

Giv facaden en klat maling

Der findes ingen bedre måde at give dit hus et helt nyt udtryk på, end at give facaden en klat maling. Mal huset i den oprindelige farve, eller vov dig ud i en frisk farve, hvis du ønsker at pifte facaden op. Med lidt maling kan du på ingen tid få huset til a

Sådan indretter du et hjem, der emmer af personlighed

Derfor er det vigtigt med et skønt badeværelse