Du har købt hus. Din bolig mangler dog en bil til den tomme carport. Mange oplever ikke at kunne få en ny bil medfinansieret i huskøbet. Mange køber alt hvad remmer og tøjler kan holde til. Det betyder at de i mange år som husejer må udvære bilen. Det kan være surt, men sådan behøver det ikke at være.

Flere banker tilbyder urimelig gode billån og boliglån til bestemte faggrupper – idet at de ikke er sat i verden for at tjene flere mulige penge, men for at løbe rundt og give en god sund service til fagforbundenes medlemmer.

Så måske du bør slå din boliglån og billån sammen og få et samlet lån, så du kan få fyldt den carport ud. Det duer ikke at dit hjem altid ser tomt og indbrugsfristende ud, med den tomme carport.

 

De billige billån er blevet en metervare og nemmere at få. Desværre har den øgede konkurrence, også betydet at udbyderne har gjort markedet mere ugennemsigtigt, med kreative opstillede regnestykker.

Hold øje med FDM, der jævnligt skriver om hvordan man spotter den reelle pris. Hos Toyota beregner de fx på en måde, så de frontloader afbetalinger således at du få en høje ÅOP.