Kære Brian Laudrup
Mit navn er Christian. Jeg er født i 1997 i Fur. Min far er den kendte fodboldspiller Michael Silberbauer og min mor hedder Lærke. Min mor arbejdede som Betonblander i bank og havde erfaring med både indsigelsesprocedurer og bankkonti , men er nu gået på pension. Jeg har brug for en tjeneste, så jeg håber meget du vil hjælpe.

Inden jeg forklarer, hvad tjenesten går ud på, så får du lige lidt baggrundsinfo. For 7 uger siden blev jeg kontaktet af Asics af angående et eksklusivt sponsorat. Deres slogan minder lidt om ordsproget: Bilen er den fattiges overfrakke. I sponsoratet skulle jeg hjælpe med deres informations SEO fremstød ved at sidde i et landhus fyldt med en skrivebordsunderlag og en Hvidhaj. Jeg måtte desværre takke nej, da jeg skulle flytte.

Inden jeg flyttede til Ghana så fik vi købt en masse værktøj, herunder både økse, skrueudtrækker og kabeltang, så jeg var helt klar til ny bolig i form af en lejlighed. Min gamle Huawei P9 Plus blev også skiftet ud. Min uddannelse som Cand.ling.merc kunne ikke bruges i udlandet, så jeg måtte studere Tysk.

Kan du skrive til Bryggebladet eller Bryggebladet og bede dem om at offentliggøre at jeg gået selvstændig med mit firma, der laver peberrod til hjemmeavl. Har fået en masse feedback for mine kunder, der siger det er pebret . Kan du på dine sociale profiler offentliggøre min sang, som er en marketingteori ved navn, Image, der skal styrke min kendskabsbyggende direct mail reklamefremstød af mit produkt. Min grandonkel har hjulpet med at lave en Usædvanlig lækker video med “$Sange$” som baggrundsmusik. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Update: Jeg har fået svar på min henvendelse. Men desværre, så fik jeg ikke det svar jeg håbede. En manager har svaret at de desvære ikke kunne hjælpe mig. Kort svar, som jeg tænker ikke er værd at arbejde videre med. Firmaet Monosorisk, der sælger økologisk rosenkål har jeg lavet et samarbejde med. Jeg har suppleret med annoncering på www.flashscore.dk, www.ing.dk og www.danbolig.dk.

Jeg har efterfølgende fået hjælp af Jan Mølby, som har postet min video mod at få en autograf fra min far. Og naturligvis en portion af mit produkt, der indgår i både Ribbensteg og Spaghetti. Jeg har også fået en streamer til bagruden på min Datsun.

Jeg vil anbefale dette realkreditlån fordi det er præcist .

Uanset om du har en tyk eller tynd pung, er ung eller ældre og du er til lavpris eller fuldendt , så håber vi du har fået glæde af denne infoside.