in

Lys dit hjem op med en flot pendel lampe

Dette indhold er sponsoreret

Du kan få dit hjem til at føles større og mere indbydende med den rette belysning. Fordi lyset udgør den varme følelse i et rum, er et oplyst rum mere indbydende og rare at bruge tid i. Naturligt lysindfald kan oftest gøre meget for et rum, da det tillader solens lys at nå krogene i et rum. Men selv ikke solen kan lyse et helt rum op, og derfor kan du tilføje flotte lamper i hjemmet, som kan lyse dit hjem op. Når du skal finde en flot lampe, så kan du overveje en pendler lampe, som giver dit hjem lys og personlighed.

Du finder et stort udvalg af pendler lamper online

Online kan du finde et stort udvalg af pendler lamper i mange forskellige modeller, farver og størrelser. Fælles for alle pendler lamper er det hængende design, hvor en enkelt pære per lampe hænger ned fra loftet i enten en ledning, en snor, en kæde eller i en metalstang. Denne simple ophængning udgør fundamentet for en lampe. Derudover kan du købe flotte lampeskærme, som kan anvendes til at dæmpe blændingen fra pæren.

Oftest kan du finde lampeskærme lavet i mange forskellige materialer, med forskellige farver, mønstre og designs. Dermed er du også garanteret at finde en flot lampeskærm, som passer ind i dit hjem. For eksempel kan du finde flettede lampeskærme, som enten kan være runde, firkantede, trekantede, ovale eller en helt femte form. Andre lampeskærme er oftest lavet af stof, metal, plastik eller glas, som alle bringer et flot og kreativt element ind i dit hjem. 

Farven og materialet af lampeskærm afgør, hvor meget lys der kommer fra pæren. Derfor bør du altid overveje dette, når du køber din pendler lampe, så du får den mængde lys i rummet, som du ønsker. For eksempel kan mørke lampeskærme i plastik eller flet oftest dæmpe lyset meget, hvilket passer godt ind i et rum, som du ønsker at være mørkere. Omvendt kan en glas lampeskærm eller hvide plastik lampeskærme bringe meget lys i rummet, så det oplyses på en flot og indbydende måde.

Mange fordele med en pendel lampe

Pendler lamper giver dig mange fordele i hjemmet. Du sparer for eksempel på at skulle bruge gulvplads på belysningen, da du kan hænge dine pendler lamper op overalt i dit hjem, lige som du har lyst til. Du kan selv bestemme, hvor højt eller lavt dine lamper skal hænge, alt efter hvordan du ønsker lysindfaldet i dit hjem. For eksempel kan det være praktisk at hænge dine lamper højt, hvis du eller én i familien er høje, så i uden besvær kan gå under lampen, uden at få den i hovedet hver gang i skal forbi den. 

Soveværelse

Sådan kan du skabe forandring i dit soveværelse

Renovering af facaden – sådan sikrer du både kvalitet og æstetik