in

Sådan indretter du et hjem, der emmer af personlighed

Reklame

Dit hjem er din base, hvor du lader op og slapper af. Din bolig er først et hjem, hvis du føler dig hjemme og tryg. Derfor er det vigtigt, du føler dig godt tilpas – og det har indretningen en stor indflydelse på. Føles dit hjem kedeligt og stereotypt, så bør du indrette dit hjem på ny og lade din indretning afspejle din personlighed. Savner du inspiration til indretningen af dit hjem, så kan du her finde fif til at skabe et hjem med en hyggelig atmosfære, der emmer af personlighed. 

Pryd væggene med plakater og kunst

Der er ikke noget mere unikt og særegent end kunst, herunder plakater. Malerier, plakater og andet kunst er skabt til at indfange din unikke stil. Har du et yndlingsbillede eller et motiv, du er helt vild med? Du kan lave din helt egen vægkunst derhjemme, som tilmed er budgetvenlig. Find dine favoritbilleder og lav en collage med billeder, som du printer ud. I den forbindelse kan det være, du får brug for nye patroner til printeren. Du kan finde blækpatroner her, hvis det er tilfældet.

Er du kunstnerisk anlagt, så kan du med fordel male dine egne billeder, som kan pryde væggene i din bolig. Ved at male malerier selv, kan du skabe 100% unik kunst, som passer perfekt til hjemmet og din personlig stil.

Det uperfekte gør hjemmet perfekt

Dit hjem behøves ikke være som plukket ud fra et boligmagasin. Det er fuldstændig lige meget, at alt ikke står snorlige, at farverne ikke nødvendigvis passer sammen, og at du mixer materialerne. Der er nemlig ingen regler for, hvordan dit hjem skal indrettes. Det vigtigste er, at din indretning afspejler din personlighed. Det kan du eksempelvis gøre ved hjælp af personlige nips og elementer af unik karakter, der er præget af dine interesser.

Arbejde hjemmefra

Du kan sagtens drive en virksomhed hjemmefra

3 idéer til at give facaden en ansigtsløftning og opnå et indbydende udtryk