Søger du en tagdækker i en af følgende byer, så er du kommer til det rette sted. Klik og vælg den by du vil finde en tagdækker i, så får du en liste over de bedste og billigste tagdækker i området. Hos vores venner hos tagdækning hovedstaden kan du få alle ydelserne et sted.

 • Målgruppen, Danmarks villa- og rækkehusejere.
 • Villa og rækkehusejer bruger årligt ca. 40 mia. på deres bolig, det
  gør Villa Nyt til et særdeles attraktivt sted at annoncere.
 • Villa Nyt når ud til Danmarks mest købe stærke målgruppe,
  med de højeste husstands-indkomster i Danmark.
 • Distribution: Unoeuro.
 • Reach ca. 100.000 visninger
 • Med spændende artikler og lækkert layout vil vi inspirere vores
  læsere til kaste sig ud nye projekter og investeringer. Dermed
  bidrager vi til øget vækst for dig, som annoncerer hos os.

Medieinformation

Målgruppe: Villa- og rækkehusejere.
Besøg: Mere end 300 brugere hver dag
Ejer: En del af BureauBureau.dk

Annoncematerialer:

Annoncer skal være stillbannere i diverse aftalte formater.
Der betales 1 kr per klik eller en CPM 100

Villa Nyt indeholder altid en lang række artikler, der henvender sig målrettet til de mange danskere, der går op i deres hus og have. Med hvert nummer af Villa Nyt får læserne relevant information, inspiration og en lang række gode tips og ideer til deres bolig – både inde og ude.

Samtlige artikler er skrevet af professionelle journalister med stor kendskab til det emne, som de enkelte artikler omhandler. I løbet af 2014 er der følgende temaer og emner på programmet:

Haveliv, terrassen, havemøbler, grill, døre og vinduer, taget. til- og ombygninger, solafskærmning, gulve, generel vedligeholdelse af huset, værktøj, brændeovne, pillefyr, isolering, energioptimering, indeklima, jordvarme, klimaanlæg, solceller, varmepumper, carporte, haveværktøj og -maskiner, køkken, bad, indretning og meget mere. Fælles for alle disse emner og temaer er naturligvis, at de er relevante i et eller andet omfang for samtlige danske hus- og haveejere. Og det er netop denne gruppe, som vi når ud til via bl.a. google.dk og Facebook.

Sælger du produkter indenfor et eller flere af disse områder, så er det oplagt for dig at annoncere på  VillaNyt.dk, for på den måde rammer du din målgruppe direkte og effektivt til Danmarks laveste kontaktpriser!

Læs vores julesektion her

Vi er så glade for at få have fået vores nye website. Tak til designerbloggen.dk for hjælpen.