Står du og trænger til forandring i dit hjem, og er parat til at prøve noget helt nyt? Et nyt køkken kan hjælpe til at skabe en helt ny stemning og indretning i dit hjem. Det behøver ikke være besværligt at udskifte sit gamle køkken med et nyt, men det kan være svært at vælge præcis hvilket køkken, man bedst kan lide.

Prøv noget anderledes

Et nyt køkken kan virke som en kæmpe forandring, men bare fordi det er et projekt, som er en smule mere omfattende end at købe nyt spisebord, så behøver man ikke at være bange for at prøve noget anderledes. Man kan hurtigt være tilbøjelig til at vælge den sikre løsning. Et hvidt køkken med sølv greb og en bordplade i sort eller grå. Men hvorfor ikke prøve noget nyt? Det kan virke skræmmende at springe ud i noget uvant, men i et hjem kan man få alt til at gå op i en højere enhed. Det handler bare om de rigtige sammensætninger i ens indretning, og så handler det om at se lidt udover ens vante og trygge rammer, når det gælder indretning af sit hjem.

Nye muligheder med et sort køkken

Med et sort køkken kan man få skabt en helt ny stemning. Hvis man går fra hvidt køkken til et sort køkken, så kan det virke overvældende det første stykke tid, men i virkeligheden er det slet ikke så farligt.  Et sort køkken giver en helt ny form for rene linjer, og det skaber en anden dynamik og hygge i rummet. Et sort køkken har karakter, og kan i de fleste tilfælde give et eksklusivt look. Men et sort køkken er ikke bare én ting. Der findes mange former for sorte køkkener, og med valg af låger, skuffer, bordplade og de enkelte tings forskellige finishes, kan du få skabt dit helt eget, personlige køkken. Den stil ens køkken får afhænger meget af hvilken finish lågerne og skufferne har, og hvilke greb man vælger. Runde, hvide greb og sorte trælåger kan give et hyggeligt og landligt look, hvor metalgreb og blanke låger kan give et mere klassisk og eksklusivt look.

Tilpas din indretning til dit sorte køkken

Med valget af et sort køkken skal man sørge for at skabe kontraster. Man kan med fordel matche køkkenet med intet eller få, lette og lyse ting på væggene, da det ellers hurtigt kan komme til at virke meget mørkt. Hvis man samtidig sørger for at parre køkkenet med lyse vaser i enkle farver og små, grønne planter, så får man skabt de ønskede kontraster. Man kan endda kombinere sit sorte køkken med en hvid bordplade, hvis man synes, at et helt sort køkken bliver for tungt. Et sort køkken behøver derfor slet ikke være så skræmmende, som man hurtigt kan komme til at tænke. Så længe der er masser af lys, kontraster og fine farver, så kan man sagtens få skabt et flot, sort køkken, der passer lige præcis til en selv.